Rockmode

Att det finns ett mode för rockers är helt klart, det är alltid rätt att klä sig svart. Det funkar alltid med trasiga jeans och en t-shirt, det är alltid fråga om en attityd. Ju mörkare desto bättre. Långt hår är kanske inte lika viktigt i dag då rockarna börjar bli äldre och det långa håret kanske bara är ett minne blott.

Rock'n Roll GitarrBeroende på årstid så kan det vara liten skillnad, men inte alls stor. Jeansen kan ha klippts av till shorts men de är lika slitna och t-shirt passar alltid. Möjligtvis att man lämnat skinnjackan hemma om man är på sommarfestival.

Ju mer uppmärksamhet man får genom klädseln desto bättre, därför kan vi tipsa dig om en riktigt schysst webbshop som heter Dunken, klicka dig vidare till http://www.dunken.se, här hittar du det massor inom rockiga kläder och skor. Du hittar även fräcka produkter om du planerar en liten roligare fest.

T-shirt med band tryck är alltid gångbart, och självklart så ska man ha det om man går på en av favoritbandets konserter. Gärna en som kanske kan vara svår att få tag på, unika t-shirts kan säljas dyrt på Ebay och vill man verkligen synas så kan det vara en idé att kolla in auktionssajten Ebay! Kolla in vad som säljs just nu av Pink Floyd relaterade kläder på Ebay.

Även Dunken säljer band merch men tyvärr inget Pink Floyd just nu, men kolla in lite fräcka t-shirts med Metallica, Motörhead, Kiss med flera på deras webbshop, du hittar säkert någon du vill ha. Alltid kul att kunna stoltsera med en band t-shirt när man går på deras konsert. Rock On!!